TimorLesteCirculerende warmwaterpompInleiding tot voorzorgsmaatregelen

  • vrijgavetijd:2022-08-21 11:07:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:532
  • Korte omschrijving:

    TimorLeste, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern

Artikel inhoud
dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.

   Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden stabiel en betrouwbaar,TimorLestePijpleidingspomplichaam, maar de prijs is vrij duur.

TimorLesteDe druk bij de inlaat van de pomp is niet groter dan % van de druk bij de uitlaat van de pomp, de eentrapspomp of de eerste trapspomp in serie kan de hulpwielschachtafdichting goedkeuren, en de hulpbladschachtafdichting is niet vereist

   Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start, breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet trilt

Oaxaca stad   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie,TimorLestePijpleidingspomp, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.

   Het maakt niet uit welk type drijfmestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

De geharde modderlaag rond de modderpomp zal snel instorten onder de toegepaste waterdruk, die ook het zandpompgebied zal verhogen. Dit zal ook het zandpompgebied vergroten, zodat er geen begraven pomp zal zijn wanneer het wordt gebruikt. Echter,


TimorLesteCirculerende warmwaterpompInleiding tot voorzorgsmaatregelen



er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.

   Controleer of er een probleem is met het ventilatiesysteem: controleer of de ventilator beschadigd is of de ventilator correct draait en of er abnormale voorwerpen zijn die de ventilatiegaten blokkeren.

   Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start, breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet trilt

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheid   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt,TimorLesteCirculerende warmwaterpomp, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.


TimorLesteCirculerende warmwaterpompInleiding tot voorzorgsmaatregelen



   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

hoeveel   Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren

   Soorten cen

   De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.

TimorLeste   De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten

   De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp

   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

ColoradoSprings.Overige productinformatie
  • Raleigh.Mobiele instapbrugWat is uniek?

    Raleigh.Mobiele instapbrugWat is uniek?

  • Droichead Nua.kgmMobiele hydraulische hefbrugOrigineel

    Droichead Nua.kgmMobiele hydraulische hefbrugOrigineel

  • MarseilleOpklapbare arm hefplatform voor aanhangwagenBreng veranderingen aan op de binnenlandse mark

    MarseilleOpklapbare arm hefplatform voor aanhangwagenBreng veranderingen aan op de binnenlandse mark

  • Cangzhou.Tractietype kleine huishoudelijke liftWat is de fabrieksmanier?

    Cangzhou.Tractietype kleine huishoudelijke liftWat is de fabrieksmanier?

  • WittenHydraulisch hefplatformMarktstructuur

    WittenHydraulisch hefplatformMarktstructuur

  • Gujiao.Bemannd hydraulisch hefplatformHuidige status in de afgelopen jaren

    Gujiao.Bemannd hydraulisch hefplatformHuidige status in de afgelopen jaren

  • Baja.Hydraulische lift binnenshuisGebruik maatregelen en onderhoudsmethoden

    Baja.Hydraulische lift binnenshuisGebruik maatregelen en onderhoudsmethoden

  • BruggenvorkheftruckBediening en gebruiksspecificatie

    BruggenvorkheftruckBediening en gebruiksspecificatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!